STEPS wandlijsten

Eenvoudig en strak

Verschillende wandlijsten kunnen heel goed gecombineert worden met STEPS kroonlijsten en vloerplinten. Al deze wandlijsten kunt u multifuntioneel toepassen in uw interieur, bijvoorbeeld als kader of deuromlijsting.
 

Orac Decor® STEPS wandlijst eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt STEPS wandlijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 


 

Orac Decor® P7070


De P7070 is zeer geschikt voor een fijne afwerking in uw interieur. Naar uw smaak kunt u deze horizontaal of in kader toepassen in uw ruimte.

Afmeting: 7,4 x 2,2 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® P9900


Met de P9900 haalt u de subtielste wandlijst in huis die matcht met de overige STEPS lijsten. De wandlijst is 8,0 cm breed en slecht 1,0 cm dik.

Afmeting: 8,0 x 1,0 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® P5051


Deze wandlijst een mooi midden maatje in de STEPS serie en kan zowel horizontaal als verticaal op de wand gemonteerd worden.

Afmeting: 8,4 x 1,5 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® P5050


Een eenvoudig lineair patroon zorgt voor een elegante afwerking op de wand. De P5050 is 20 cm hoog en horizontaal toegepast op de muur staat erg mooi bij een grote STEPS kroonlijst.

Afmeting: 20,0 x 1,5 cm
Meer informatie

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!
 
Ontdek het hele assortiment! 
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw STEPS wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!
 

STEPS wandlijsten kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze STEPS wandlijsten? Bestel de gewenste wandlijst eenvoudig in onze webshop.