STEPS kroonlijsten

Modern

De STEPS reeks bestaat uit 7 moderne kroonlijsten. Ze hebben allemaal een strak en getrapt profiel die veelzijdig is toe te passen. De afgeschuinde hoek aan de boven- en onderkant zorgt voor een subtiele schaduwlijn. De STEPS zijn ook perfect te gebruiken als indirecte verlichtingslijsten en gordijnprofielen. De hele reeks is ontworpen door Orio Tonini.

Afhankelijk van uw wensen kunnen alle STEPS kroonlijsten op 2 manieren toe gepast worden. De langste zijde van de kroonlijst op het plafond, dit geeft de ruimte een bredere indruk. Of de langste zijde op de wand, wat een hogere indruk van de ruimte creëert. 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De kroonlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze kroonlijstenlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot kroonlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!


STEPS C390
Afmeting: 6,0 x 10,0 cm
STEPS kroonlijst C390

STEPS C391
Afmeting: 6,0 x 16,0 cm
STEPS kroonlijst C391STEPS kroonlijst C391 staand

STEPS C392
Afmeting: 10,0 x 19,0 cm
STEPS kroonlijst C392STEPS kroonlijst C392 staand

STEPS C393
Afmeting: 15,0 x 21,0 cm
STEPS kroonlijst C393

STEPS C394
Afmeting: 3,1 x 9,5 cm
STEPS kroonlijst C394STEPS kroonlijst C394 staand

STEPS C395
Afmeting: 3,1 x 15,5 cm
STEPS kroonlijst C395STEPS kroonlijst C395 staand

STEPS C396
Afmeting: 6,1 x 18,5 cm
STEPS kroonlijst C396STEPS kroonlijst C396 staand

Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe STEPS kroonlijsten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Zijn de STEPS niet helemaal uw stijl?
Ook daar hebben we een oplossing voor. Bekijk onze catalogus eens. Hier vind u nog veel meer verschillende kroonlijsten in allerlei afmetingen. 

STEPS kroonlijst kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze kroonlijsten of wilt u voor meerdere kroonlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

STEPS kroonlijsten toegepast in een kamer samen met indirecte verlichtingslijst.
 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van STEPS kroonlijsten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De STEPS kroonlijsten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :