STEPS kroonlijsten

Strak en modern

STYQX is de website aan het bijwerken met nieuwe content, wij zijn momenteel druk bezig om u te kunnen voorzien van specifieke product informatie.

Heeft u een vraag over het product dat u zocht? Neem dan contact met ons op!


Uw vraag :
Naam :
E - mail :

Een stijlvolle reeks onder de kroonlijsten. Het strakke en moderne profiel is veelzijdig toe te passen. De afgeschuinde hoek aan de boven- en onderkant zorgt bovendien voor een subtiele schaduwlijn. De STEPS zijn ook perfect te gebruiken als indirecte verlichtingslijsten. De hele serie is ontworpen door Orio Tonini. 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van STEPS kroonlijsten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De STEPS kroonlijsten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :