STEPS kroonlijsten

Modern

De STEPS reeks bestaat uit 7 moderne kroonlijsten. Ze hebben allemaal een strak en getrapt profiel die veelzijdig is toe te passen. De afgeschuinde hoek aan de boven- en onderkant zorgt voor een subtiele schaduwlijn. De STEPS zijn ook perfect te gebruiken als indirecte verlichtingslijsten en gordijnprofielen. De hele reeks is ontworpen door Orio Tonini.

Afhankelijk van uw wensen kunnen alle STEPS kroonlijsten op 2 manieren toegepast worden. De langste zijde van de kroonlijst op het plafond, dit geeft de ruimte een bredere indruk. Of de langste zijde op de wand, wat een hogere indruk van de ruimte creëert.
 

Orac Decor® STEPS kroonlijst eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt STEPS kroonlijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 


 

Orac Decor® STEPS C390


Afmeting: 6,0 x 10,0 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® STEPS C391


Afmeting: 6,0 x 16,0 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® STEPS C392


Afmeting: 10,0 x 19,0 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® STEPS C393


Afmeting: 15,0 x 21,0 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® STEPS C394


Afmeting: 3,1 x 9,5 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® STEPS C395


Afmeting: 3,1 x 15,5 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® STEPS C396


Afmeting: 6,1 x 18,5 cm
Meer informatie
Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De kroonlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze kroonlijstenlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot kroonlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!
 
Zijn de STEPS niet helemaal uw stijl?
Ook daar hebben we een oplossing voor. Bekijk onze catalogus eens. Hier vind u nog veel meer verschillende kroonlijsten in allerlei afmetingen.
 

STEPS kroonlijst kopen?

Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze STEPS kroonlijsten? Bestel de gewenste kroonlijst eenvoudig in onze webshop.