Orac Decor® samplebox voor u!

Een doosje vol inspiratie

Laat u inspireren door onze mooie samples! Wij hebben een aantal kroonlijsten, wandlijsten en vloerplinten voor u geselecteerd per stijl en voegen we samen aan de hand van uw wensen in een unieke samplebox. Deze kunt u hier gratis bestellen. Vóór 17.00u besteld, binnen 2 werkdagen heeft u de samples al in huis!


Doosje vol inspiratie van STYQX

 

Met de samples haalt u mogelijkheden en inspiratie in huis. In het doosje zitten een aantal proefstukjes van kroonlijsten, wandlijsten en vloerplinten. Hiermee kunt u eenvoudig kijken hoe de sierlijsten staan in uw woning. Hoe fijn is het om van te voren al te kunnen zien dat het eindresultaat ontzettend mooi kan worden met de sierlijsten en goed past bij uw wensen en interieur! 


Hoe vraag ik de samplebox aan?

 

STYQX geeft u graag de mogelijkheid om thuis onze producten te bekijken, daarom kunt u gebruik maken van onze gratis sampleservice. We stemmen de samplebox geheel af op uw wensen en is gemakkelijk te bestellen, geef aan welke stijl het beste bij u past en omschrijf de ruimte, eventuele bijzonderheden, afmetingen van de ruimte, specifieke wensen of voorkeuren. Zo kunnen wij nóg beter een samplebox samenstellen die aansluit bij uw wensen.
 

Bestel 'em hier!
Naam :
Straat :
Postcode :
Woonplaats :
Telefoon nr :
E - mail :
Kies uw stijl :
Omschrijving :