Professionele montage

Alleen door een ├ęchte vakman!

STYQX heeft de kennis en vakmensen in huis om uw producten professioneel te monteren in uw huis. Onze monteur is overal inzetbaar, geen locatie is ons te gek!
 

Gegarandeerd goed!
Wij bieden u minimaal 24 maanden garantie op het werk dat onze vakman aflevert. Zo weet u zeker dat u lang kunt genieten van het prachtige eindresultaat! Lees in de voorwaarden een uitgebreide uitleg van onze garantie.


Kan ik de (flexibele) lijsten, elementen of panelen ook zelf monteren?
Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verzagen en te verlijmen. Onderschat niet dat de hoeken in de juiste graden zagen als lastig kan worden ervaren evenals het naadloos op elkaar aan laten sluiten van 2 lengtes. Het benodigde gereedschap kunt u ook bij ons bestellen.

Flexibele kroonlijsten, wandlijsten, vloerplinten, deurlijsten of verlichtingslijsten vereisen ervaring om deze goed en netjes te kunnen monteren. Wij adviseren u om de flexibele lijsten niet zelf te monteren.

Bespaar tijd en ergernis, de monteur van STYQX monteert uw lijsten vakkundig en snel. Gegarandeerd een strak resultaat!

U heeft ergens anders al lijsten of elementen gekocht?
Geen probleem, wij kunnen alsnog de montage voor u verzorgen! Vul hier uw aanvraag in en ontvang een vrijblijvende offerte. Direct contact? WhatsApp ons! Wij staan voor uw klaar.
 

Vraag vrijblijvend de montageprijs aan:

Naam :
Straat :
Postcode :
Woonplaats :
Telefoon nr :
E - mail :
Welke producten?
Hoe wilt u de offerte ontvangen?