Plintneuten

Ware toevoeging en mooi detail

Plintneuten worden veelal in klassieke en landelijke interieurs gebruikt om een mooie overgang te krijgen tussen de vloerplint en de deurlijst. De plintneut is dikker en hoger dan de vloerplint en dikker en breder dan de deurlijst.
Plintneut D310


D310

Lange plintneut die geplaatst wordt aan de onderkant van een deurlijst. Desgewenst kan de neut iets ingekort worden.
Afmeting: 9,5 x 24,9 x 3,1 cm
Plintneut D330LR HERITAGED330LR HERITAGE

Plintneut voor deurlijst DX170 HERITAGE. Set van 2 stuks, één linkse en één rechtse neut.
Afmeting: 12,6 x 16,0 x 4,1 cm
Plintneut D340


D340

Universele plintneut, kan bijvoorbeeld samen gebruikt worden met deurlijst DX174 HERITAGE
Afmeting: 7,0 x 11,0 x 2,5 cm
Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De plintneuten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van hout en gips. Onze plintneuten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot plintneuten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

Plintneut kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze plintneuten of wilt u voor een complete deuromlijsting een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!
 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van plintneuten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De plintneuten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :