3D panelen, hippe wanddecoratie

Superieur in detail

Panelen van ruim een meter lang voor creatieve muur- of plafondbekleding in 3D. De 10 verschillende panelen kunt u op verschillende manieren toepassen, afhankelijk van het model, een volle muur bekleden of een enkel paneel in combinatie met geïntegreerde led verlichting.

Deze 3D panelen zijn absoluut nieuw in zijn soort. Ze geven uw interieur extra uitstraling, een zuivere structuur of een uiterst geïnspireerd kleurreliëf.
 

Cube
Liquid
Wave
Icon
Bump
Domino
Square
Stripe
Flower
Stone
Lichtkader

 


Wat zijn 3D panelen?


3D panelen zijn wanddecoratie en is geproduceerd van PU. De panelen zijn hol van binnen, lichtgewicht en waterbestendig. Er onstaat een verrassend spel van licht en schaduw naagelang de lichtinval verandert in uw kamer. De wand valt meer op door de toevoeging van 3D wanddecoratie. Door de grote keuze uit verschillende modelen is het ook goed mogelijk een andere sfeer te creëren in uw interieur.Verschillende patronen in Arstyl® 3D panelen


Ons assortiment bestaat uit 10 wandpanelen van Arstyl®. Alle panelen hebben verschillende patronen en figuren. De langwerpige panelen laten zich makkelijk monteren op uw wand of plafond. Combineer de panelen met LED verlichting, dit is eenvoudig te realiseren met het bijhorende lichtkader. Kant-en-klare 3D wanddecoratie!


Onze 3D panelen zijn standaard wit geprimerd en kunnen dus gelijk na de montage overschilderd worden in de kleur die u wenst. Dit kan eenvoudig met een lak of muurverf.Snel een mooi resultaat met wanddecoratie


Door de grote afmeting van de 3D panelen in vergelijking met de 3D elementen is het eenvoudig om een groot stuk wand snel te bekleden.

Arstyl paneel Stripe toegepast in combinatie met een lichtkader

STYQX helpt u graag
Naast dat wij u kunnen helpen met een ontwerp en het leveren van de producten, kunnen wij de elementen ook bij u thuis komen monteren. Wij monteren door heel Nederland & België.