NOBLESSE kroonlijsten

Klassiek Cotswold-model

Prachtige klassieke Cotswold kroonlijsten. In 4 veschillende afmetingen verkrijgbaar, ook voor uw interieur hebben wij een passende kroonlijst. Deze lijsten zijn ideaal om een klassieke look in uw woning te realiseren. U creëert sfeer en warmte in uw interieur!
 

Kroonlijsten op verschillende manieren toepassen

Het design van de NOBLESSE kroonlijsten geeft u de mogelijkheid om ze op 2 verschillende manieren te monteren. Door de lange zijde op de muur en de korte zijde op het plafond te monteren creëert u een hogere indruk in uw ruimte. Als u er voor kiest om de kroonlijst andersom te plaatsen, de lange zijde tegen het plafond en de korte zijde tegen de muur dan lijkt de ruimte lager en breder.
 

Werkt u gordijnen af met klassieke gordijnprofielen


Alle NOBLESSE kroonlijsten zijn ook geschikt om uw gordijnen tegen het plafond netjes en klassiek af te werken. Door de lange kant van de lijst op het plafond te monteren en de korte kant bijna tegen de gordijnen aan. Zo veranderd een kroonlijst in een gordijnprofiel.
 

Orac Decor® NOBLESSE kroonlijst eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt NOBLESSE kroonlijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 


 

Orac Decor® NOBLESSE C321


Afmeting: 9,9 x 5,0 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® NOBLESSE C339


Afmeting: 14,1 x 6,4 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® NOBLESSE C332


Afmeting: 23,0 x 11,4 cm
Meer informatie


 

Orac Decor® NOBLESSE C340


Afmeting: 25,6 x 13,5 cm
Meer informatie

Hoge kwaliteit, geproduceerd van de beste grondstoffen!
De klassieke kroonlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze kroonlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot kroonlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!
 
Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw NOBLESSE kroonlijsten met bijpassende wandlijsten en vloerplinten!
 

NOBLESSE kroonlijsten kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze NOBLESSE kroonlijsten? Bestel de gewenste kroonlijst eenvoudig in onze webshop.