Moderne wandlijsten

Strak, eenvoudig of gevormd

In het assortiment moderne wandlijsten vind u hele kleine strakke lijstjes tot hele grote gevormde lijsten. Voor elke ruimte en elk interieur hebben wij geschikte lijsten. 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

Eenvoudig maar opvallend
Het is makkelijk om op uw lege wand een strakke vakkenverdeling te maken, zo veranderd die ene lege wand in een mooie opvallende eye-catcher! Wandlijst SX163 met de afmeting van 10,2 x 1,3 cm en de smallere SX157 6,6 x 1,3 cm zijn gebruikt om rechthoekige kaders te creëeren. In de catalogus vind u nog meer strakke wandlijsten!

Rechthoekige kader op de wand met lijst SX163 en SX157.



Less is more..
Dankzij het eenvoudige maar krachtige design past deze wandlijst goed in uw moderne interieur. Door de afgeronde wandlijst P3070 RADIUS horizontaal toe te passen onderbreekt u de wand op een stijlvolle wijze. 1 of 2 van deze lijsten is al genoeg om uw ruimte een compleet andere sfeer te geven. Deze wandlijsten heeft een afmeting van 12,5 x 3,2 cm.

Wandlijst P3070 RADIUSWandlijst P3070 RADIUS horizontaal op de wand.


Unieke golvende wandlijst 

Prachtige dubbele uitdeinende golf die horizontaal of verticaal op de wand gemonteerd kan worden. De P3071 GOLF is maar liefst 37,2 cm hoog en 7,6 cm breed, zo is een gedeelte of een hele wand snel bekleed! Door de diepte van de lijst ontstaat er een mooi licht- en schaduwspel.

Wandlijst P3071Wandlijst P3071 GOLF op de wand gemonteerd.
 

Gebruik uw muur als een leeg canvas
Met moderne wandlijsten kunt u uw eigen kunstwerk maken op de muur. Zo opvallend of strak als u zelf wenst. Een uniek lijnenspel, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Heeft u creatieve hulp nodig? Wij zitten boordevol gave ideeën!

Moderne wandlijsten op de wand als uw eigen kunstwerk.


Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe moderne wandlijsten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw moderne wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!

Moderne wandlijsten kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de wandlijsten of wilt u voor meerdere wandlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!




Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van moderne wandlijsten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De moderne wandlijsten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :