Moderne wandlijsten

Strak, eenvoudig of gevormd

In het assortiment moderne wandlijsten vind u hele kleine strakke lijstjes tot hele grote gevormde lijsten. Voor elke ruimte en elk interieur hebben wij geschikte lijsten. 


Orac Decor® moderne wandlijst eenvoudig bestellen bij STYQX

 
U kunt moderne wandlijsten en alle andere producten eenvoudig bestellen door op de prijs bij het product te klikken. Vul het aantal strekkende meter, uw gegevens, gewenste montage en levering in en klik op bestellen.


Strakke en moderne wandlijsten

 
Het is makkelijk om op uw lege wand een strakke vakkenverdeling te maken, zo veranderd die ene lege wand in een mooie opvallende eye-catcher! Wandlijst SX163 en de smallere SX157 zijn gebruikt om rechthoekige kaders te creëeren. In de catalogus vind u nog meer strakke wandlijsten!


Orac Decor® SX163

 
Afmeting: 10,2 x 1,3 cm
Prijs p/m1: € 8,47
Wandlijst Orac Decor SX163


Orac Decor® SX157

 
Afmeting: 6,6 x 1,3 cm
Prijs p/m1: € 6,19
Rechthoekige kader op de wand met lijst SX163 en SX157.
Wandlijst Orac Decor SX157


Less is more..
Dankzij het eenvoudige maar krachtige design past deze wandlijst goed in uw moderne interieur. Door de afgeronde wandlijst P3070 RADIUS horizontaal toe te passen onderbreekt u de wand op een stijlvolle wijze. 1 of 2 van deze lijsten is al genoeg om uw ruimte een compleet andere sfeer te geven.


Orac Decor® P3070 RADIUS

 
Afmeting: 12,5 x 3,2 cm
Prijs p/m1: € 23,32
Wandlijst P3070 RADIUSWandlijst P3070 RADIUS horizontaal op de wand.

 

Unieke golvende wandlijst 

 
Prachtige dubbele uitdeinende golf die horizontaal of verticaal op de wand gemonteerd kan worden. De P3071 GOLF is maar liefst 37,2 cm hoog en 7,6 cm breed, zo is een gedeelte of een hele wand snel bekleed! Door de diepte van de lijst ontstaat er een mooi licht- en schaduwspel.


Orac Decor® P3071 GOLF

 
Afmeting: 37,2 x 7,6 cm
Prijs p/m1: € 93,20


Wandlijst P3071Wandlijst P3071 GOLF op de wand gemonteerd.

 

Gebruik uw muur als een leeg canvas
Met moderne wandlijsten kunt u uw eigen kunstwerk maken op de muur. Zo opvallend of strak als u zelf wenst. Een uniek lijnenspel, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Heeft u creatieve hulp nodig? Wij zitten boordevol gave ideeën!

Moderne wandlijsten op de wand als uw eigen kunstwerk.

Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe moderne wandlijsten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw moderne wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!


Moderne wandlijsten kopen? 

Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de wandlijsten of wilt u voor meerdere wandlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!