Orac Decor® moderne rozetten

Minimalistisch en stijlvol

Ook in een modern interieur past een rozet goed als plafondafwerking. Naast moderne rozetten bestaat het assortiment ook uit klassieke rozettengeornamenteerde rozetten en XL rozetten.Orac Decor® moderne rozet eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt moderne rozetten en alle andere producten eenvoudig bestellen door op de prijs bij het product te klikken. Vul het aantal stuks, uw gegevens, gewenste montage en levering in en klik op bestellen.
Rozet R07

 


Orac Decor® R07

 

Klein en strak model
Diameter: 26,0 cm
Diktemax: 3,0 cm 

Prijs p/st: € 30,31

Rozet R66


Orac Decor® R66

 

Plafondring, kan gebruikt worden om plafond of wanddecoratie te vergroten. Ideaal bij een rozet.
Diameter: 54,5 cm
Binnen diameter: 43,0 cm
Diktemax: 2,4 cm 

Prijs p/st: € 64,22

Rozet R76


Orac Decor® R76

 

Eenvoudige moderne rozet met enkele concentrische ringen. Rozet R77 is een licht geornamenteerde uitvoering van deze rozet.
Diameter: 62,0 cm
Diktemax: 4,1 cm 

Prijs p/st: € 113,43


Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De rozetten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze rozetten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot rozetten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! Moderne rozet kopen? 

 

Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze moderne rozetten of wilt u voor meerdere rozetten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

Moderne rozet R66 op een plafond