MANOIR kroonlijsten

Binnenkort in uw keuken of hal?

De hele reeks MANOIR kroonlijsten zijn uniek in zijn soort. Allemaal vol prachtige details en versieringen. Deze producten zijn ideaal om een klassieke look in uw woning te realiseren. U creëert sfeer en warmte in uw interieur!Orac Decor® MANOIR kroonlijst eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt MANOIR kroonlijsten en alle andere producten eenvoudig bestellen door op de prijs bij het product te klikken. Vul het aantal strekkende meter, uw gegevens, gewenste montage en levering in en klik op bestellen. 

Orac Decor kroonlijst C325 MANOIR


Orac Decor® MANOIR C325


Afmeting: 7,0 x 6,5 cm
Prijs p/m1: € 19,00
Orac Decor kroonlijst C326 MANOIR


Orac Decor® MANOIR C326


Afmeting: 10,5 x 9,0 cm
Prijs p/m1: € 28,50
Orac Decor kroonlijst C327 MANOIR


Orac Decor® MANOIR C327


Afmeting: 14,3 x 15,9 cm
Prijs p/m1: € 45,13
Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe MANOIR kroonlijsten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

MANOIR kroonlijsten van Orac Decor

Hoge kwaliteit, geproduceerd van de beste grondstoffen!
De klassieke kroonlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze kroonlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot kroonlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw MANOIR kroonlijsten met bijpassende wandlijsten en vloerplinten!MANOIR kroonlijsten kopen? 


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de kroonlijsten of wilt u voor meerdere wandlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!