Lily en Scala

Lily is puur en geraffineerd. Deze natuurlijke vorm leent zich tot eindeloos verrassende combinaties. Met een herhalend patroon, als vloeiende lijn of cirkelvormige structuur, tover je elke ruimte om tot iets unieks. Scala is qua ontwerp een sierlijk buitenbeentje. Op zoek naar een vleugje barok of geef je de voorkeur aan een oriëntaalse tint? Lily en Scala zetten zonder twijfel de juiste toon.

Specificatie Lily G77:
Afmeting: 194 mm x 88 mm
Diktemax: 18 mmSpecificatie Lily G78:
Afmeting: 88 mm x 44 mm
Diktemax: 19 mmSpecificatie Scala G71:
Afmeting: 422 mm x 350 mm
Diktemax: 15 mmSpecificatie Scala G75:
Afmeting: 270 mm x 210 mm
Diktemax: 14 mmSpecificatie Scala G76:
Afmeting: 178 mm x 80 mm
Diktemax: 15 mm


 

Voordelen van de Lily en Scala:  

Lichtgewicht : geproduceerd van een kwalitatieve polyurethaan met een hoge dichtheid.

Eenvoudige montage : indien nodig kunt u een element passend maken met een scherpe fijne handzaag. 

Behandeld met primer : u kunt de elementen direct in de gewenste kleur schilderen, zo heeft u snel een mooi eindresultaat!

Water- en schokbestendig : bij normaal gebruik ontstaan er geen deuken in de elementen, ook zijn de elementen bestand tegen water.

Termiet resistent : de elementen worden niet aangetast door termieten.


Waarom is de Lily en Scala gemaakt van polyurethaan?

Dit is een kwalitatief goede kunststof soort en vele malen beter dan hout of gips. Omdat hout en gips bijvoorbeeld makkelijk gaan scheuren door werking van het materiaal en de ondergrond. Bij het zagen van een Lily en Scala komt er geen tot nauwelijks stof vrij. Met het verwerken van hout of gips moet u rekening houden met de grote hoeveelheden stof die vrij komt en dat is slecht voor uw gezondheid. Ook is het prettig dat de Lily en Scala een lichtgewicht element is.

Waar koop ik een Lily en Scala?
Natuurlijk bij ons, STYQX! Mocht u al weten wat u wilt creëren met de Lily en Scala, dan kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Weet u nog niet precies wat u wilt, hoeveel, hoe of waar u de elementen het mooiste toe kunt passen in uw huis, vraag dan vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en zitten bomvol originele ideeën!

Kan ik de elementen zelf monteren?
Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verlijmen en indien nodig te verzagen. De montage kunt u ook door STYQX uit laten voeren, onze vakman staat voor u klaar!
 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van elementen of panelen, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De elementen en panelen kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :