Klassieke wandlijsten

Verrijking voor uw interieur!

De klassieke wandlijsten zijn zeer veelzijdig toe te passen in uw interieur. Maak op de lege wanden in uw kamer grote en kleine kaders. Of alleen lage kaders op de wand als een soort lambrisering. Verhoog het effect van uw vloerplinten door er 1 of meerdere wandlijsten boven te monteren. Met klassieke wandlijsten haalt u een heerlijke sfeer in huis!

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!


Rustige horizontale lijn
Met een enkele lijst, zoals de PX120, kunt u de wand in 2 delen opsplitsen, zo onderbreekt u de muur op een rustige manier. Door de 2 delen een verschillende kleur te schilderen benadrukt u het effect. Afmeting 4 x 1,9 cm.


Rustig wandlijstje, PX120, op de wandWandlijst PX120


Extra toevoeging aan uw vloerplinten
Een subtiel wandlijstje boven uw klassieke vloerplint of overzetplint is een absolute toevoeging. U vergroot optisch uw vloerplint met de PX175, zeker als u deze samen met de wandlijst en het stukje muur wat er tussen zit in een dezelfde kleur schildert. Afmeting 5 x 1,7 cm.

Extra wandlijst als toevoeging bij een vloerplintWandlijst PX175


Klassieke lambrisering
Lage rechthoekige kaders gemaakt van een fijn wandlijstje in combinatie met een vloerplint en een horizontale wandlijst boven de kaders maakt het geheel af als lambrisering. PX10 heeft een afmeting van 2,5 x 1,2 cm en is de lijst voor de kaders. Deze wandlijst heeft een klassieke uitstraling met prachtige krullen.

Wandlijsten toegepast als klassieke lambriseringWandlijst PX103


​Rechthoekige kaders
Door middel van grote en kleine kaders op de muur krijgt u een sfeervolle ruimte. Om eenheid te krijgen in uw ruimte kunt u rondom kaders monteren. De P8020 is met zijn afmeting 6 x 2,6 cm erg geschikt voor kaders in verschillende afmetingen.

Grote en kleine kaders van wandlijsten op de wand.Wandlijst P8020

 

Bijpassende hoekstukken maken het compleet
Wanneer u kaders op de wand wenst kunt u ook kiezen voor mooie bijpassende hoekstukken. Dit kan net even iets meer cachet geven dan standaard hoeken. Er zijn maar liefst 10 verschillende hoekstukken verkrijgbaar, ontdek het allemaal in de catalogus! Hoekstuk P8030D 13,2 x 13,2 x1,7 cm is een echte klassieker en kan samen gebruikt worden met wandlijst P8030 4,1 x 1,7 cm.

Klassieke wandlijsten met bijhorende hoekstukken.Hoekstuk P8030DGratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe klassieke wandlijsten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw klassieke wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!

Klassieke wandlijsten kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de wandlijsten of wilt u voor meerdere wandlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van klassieke wandlijsten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De klassieke wandlijsten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :