Klassieke wandlijsten

Verrijking voor uw interieur!

De klassieke wandlijsten zijn zeer veelzijdig toe te passen in uw interieur. Maak op de lege wanden in uw kamer grote en kleine kaders. Of alleen lage kaders op de wand als een soort lambrisering. Verhoog het effect van uw vloerplinten door er 1 of meerdere wandlijsten boven te monteren. Met klassieke wandlijsten haalt u een heerlijke sfeer in huis!


Rustige horizontale lijn
Met een enkele lijst, zoals de PX120, kunt u de wand in 2 delen opsplitsen, zo onderbreekt u de muur op een rustige manier. Door de 2 delen een verschillende kleur te schilderen benadrukt u het effect.


Orac Decor® klassieke wandlijst eenvoudig bestellen bij STYQX

 

U kunt klassieke wandlijsten en alle andere producten eenvoudig bestellen door op de prijs bij het product te klikken. Vul het aantal strekkende meter, uw gegevens, gewenste montage en levering in en klik op bestellen.


Orac Decor® PX120

 

Afmeting: 4 x 1,9 cm
Prijs p/m1: € 4,94

Rustig wandlijstje, PX120, op de wandWandlijst PX120
 


Extra toevoeging aan uw vloerplinten


Een subtiel wandlijstje boven uw klassieke vloerplint of overzetplint is een absolute toevoeging. U vergroot optisch uw vloerplint met de PX175, zeker als u deze samen met de wandlijst en het stukje muur wat er tussen zit in een dezelfde kleur schildert.Orac Decor® PX175


Afmeting: 5 x 1,7 cm
Prijs p/m1: € 7,13

Extra wandlijst als toevoeging bij een vloerplintWandlijst PX175
 


Klassieke lambrisering


Lage rechthoekige kaders gemaakt van een fijn wandlijstje in combinatie met een vloerplint en een horizontale wandlijst boven de kaders maakt het geheel af als lambrisering. PX103 is de lijst voor de kaders. Deze wandlijst heeft een klassieke uitstraling met prachtige krullen.Orac Decor® PX103


Afmeting: 2,5 x 1,2 cm
Prijs p/m1: € 3,61
Wandlijsten toegepast als klassieke lambriseringWandlijst PX103
 


Rechthoekige kaders


Door middel van grote en kleine kaders op de muur krijgt u een sfeervolle ruimte. Om eenheid te krijgen in uw ruimte kunt u rondom kaders monteren. De P8020 is erg geschikt voor kaders in verschillende afmetingen.Orac Decor® P8020


Afmeting: 6,0 x 2,6 cm
Prijs p/m1: € 16,25

Grote en kleine kaders van wandlijsten op de wand.Wandlijst P8020

 


Bijpassende hoekstukken maken het compleet

 

Wanneer u kaders op de wand wenst kunt u ook kiezen voor mooie bijpassende hoekstukken. Dit kan net even iets meer cachet geven dan standaard verstek hoeken. Er zijn maar liefst 10 verschillende hoekstukken verkrijgbaar! Hoekstuk P8030D is een echte klassieker en kan samen gebruikt worden met wandlijst P8030.


Orac Decor® P8030D

 

Afmeting: 13,2 x 13,2 x 1,7 cm
Prijs p/m1: € 11,97


Orac Decor® P8030

 

Afmeting: 4,1 x 1,7 cm
Prijs p/m1: € 10,21
Klassieke wandlijsten met bijhorende hoekstukken.Hoekstuk P8030DGratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe klassieke wandlijsten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw klassieke wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!Klassieke wandlijsten kopen?
 

Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de wandlijsten of wilt u voor meerdere wandlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!