Klassieke verlichtingslijsten

Geven sfeer aan uw interieur!

Klassieke verlichtingslijsten zijn een echte toevoeging in uw interieur, voor elke ruimte in uw huis hebben we een passend model. Het geeft meer sfeer aan uw kamers. In onze catalogus kunt u alle verlichtingslijsten bekijken. Hier laten we de klassieke verlichtingslijsten zien, van klein naar groot. Geïnspireerd op de Ovolo-vorm. Als uplighter zorgt deze klassieke lijst meteen voor een gezellige sfeer in iedere ruimte!

 

Orac Decor® klassieke indirecte verlichtingslijsten eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt klassieke indirecte verlichtingslijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 

Orac Decor® C902

Afmeting: 10,3 x 10,3
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C901

Afmeting: 14,8 x 12,4 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® C900

Afmeting: 17,1 x 14,6 cm
 

Prijs p/m 1 : 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De lijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze lijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot lijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!

Zijn de klassieke verlichtingslijsten niet helemaal uw stijl?
Bekijk ook eens de moderne verlichtingslijsten en de STEPS verlichtingslijsten. Liever een subtiel lijstje? Compacte verlichtingslijsten zijn de oplossing!

Wel de lijsten, niet de lichtbron
Wij verkopen en monteren alle mogelijk verlichtingslijsten in verschillende stijlen. LED-strips en andere lichtbronnen zijn niet bij ons te verkrijgen. Onze kennis en vaardigheid ligt bij het vakkundig toepassen van lijstwerk in uw woning. Voor LED strips en andere lichtbronnen verwijzen we u graag naar een specialist. Deze specialist kan u goed adviseren over het juist toepassen van LED-strips en andere lichtbronnen in uw woning.

 

Klassieke verlichtingslijst kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze lijsten of wilt u voor meerdere lijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!