Klassieke rozetten

Een ruimte is natuurlijk niet helemaal af als er een klassieke rozet mist aan uw plafond. Voor elke ruimte hebben we een geschikte afmeting. Een rozet kan ook op de wand gemonteerd worden in combinatie met verlichting en wandlijsten. Zo creëert u een unieke wand in uw woning. Naast klassieke rozetten bestaat het assortiment ook uit moderne rozetten, geornamenteerde rozetten en XL rozetten.
 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De rozetten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze rozetten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot rozetten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

Rozet R07R07
Kleine en eenvoudige rozet
Diameter: 26,0 cm
Diktemax: 3,0 cm Rozet R08
R08
Middelgrote rozet, deze past perfect bij HERITAGE kroonlijsten en HERITAGE wandlijsten.
Diameter: 38,0 cm
Diktemax: 4,2 cm 
Rozet R09

R09
Middelgrote rozet
Diameter: 48,5 cm
Diktemax: 3,7 cm Rozet R40
R40
Grote rozet met concentrische ringen, deze past perfect bij HERITAGE kroonlijsten en HERITAGE wandlijsten.
Diameter: 74,5 cm
Diktemax: 3,1 cm Rozet R66
R66
Plafondring, kan gebruikt worden om plafond of wanddecoratie te vergroten. Ideaal bij een rozet.
Diameter: 54,5 cm
Binnen diameter: 43,0 cm
Diktemax: 2,4 cm 


Rozet R76
R76
Eenvoudige grote rozet met enkele concentrische ringen. Rozet R77 is een licht geornamenteerde uitvoering van deze rozet.
Diameter: 62,0 cm
Diktemax: 4,1 cm Klassieke rozet kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze klassieke rozetten of wilt u voor meerdere rozetten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

Mooie klassieke rozet op het plafond

 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van klassieke rozetten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De klassieke rozetten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :Klassieke rozetten toegepast op de wand als wanddecoratie met wandlijsten.