Orac Decor® Kilt

Gaaf licht en donker lijnenspel

Wie van lijnen houdt kan met de Kilt een droomwand maken in de slaapkamer of misschien wel in de woonkamer. Door verschillende Kilt's tegen elkaar aan te leggen en te draaien kunt u de lijnen door laten lopen of juist onderbreken.
 

Hippe wandbekleding voor een modern interieur

Afhankelijk hoe het licht op de elementen valt krijgt u een prachtige licht en donker verdeling met mooie schaduwvorming. Het voordeel is dat de Kilt groot is en zich heel makkelijk laat monteren op uw muur of plafond met bijhorende lijmkit.
 

Orac Decor® Kilt eenvoudig bestellen bij STYQX

U kunt de Kilt en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 

Orac Decor® Kilt W104


Afmeting: 450 mm x 450 mm
Diktemax: 36 mm
​Materiaal: PU

Aanbevolen lijm: Decofix Pro of DecoFix Power
Service: 'Montage aan huis' beschikbaar
​Meer informatie

 

Voordelen van de Kilt:


 

Lichtgewicht: geproduceerd van een kwalitatieve polyurethaan met een hoge dichtheid.
Eenvoudig montage: indien nodig kunt u een element passend maken met een scherpe fijne handzaag.
Behandeld met primer: u kunt de elementen direct in de gewenste kleur schilderen, zo heeft u snel een mooi eindresultaat!
Water- en schokbestendig: bij normaal gebruik ontstaan er geen deuken in de elementen, ook zijn de elementen bestand tegen water.
Termiet resistent: de elementen worden niet angetast door termieten.

 

Waarom is de Kilt gemaakt van polyurethaan?


Dit is een kwalitatief goede kunststof soort en vele malen beter dan hout of gips. Omdat hout en gips bijvoorbeeld makkelijk gaan scheuren door werking van het materiaal en de ondergrond. Bij het zagen van een Kilt komt er geen tot nauwelijks stof vrij. Met het verwerken van hout of gips moet u rekening houden met de grote hoeveelheden stof die vrij komt en dat is slecht voor uw gezondheid. Ook is het prettig dat de Kilt een lichtgewicht element is.
 

Kan ik de Kilt W104 zelf monteren?


Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verlijmen en indien nodig te verzagen. De montage kunt u ook door STYQX uit laten voeren, onze vakman staat voor u klaar!
 

Waar koop ik een Kilt?


Natuurlijk in onze webshop! Mocht u al weten wat u wilt creëren met de Kilt, dan kunt u uw bestelling plaatsen. Weet u nog niet precies wat u wilt, hoeveel, hoe of waar u de elementen het mooiste toe kunt passen in uw huis, vraag dan vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en zitten bomvol originele ideeën!