Inspiratie voor uw interieur

Mooie kleur en lijst combinaties

Kamer ingericht met multifunctionele sierlijsten.

In deze moderne woonkamer zijn strakke multifunctionele sierlijsten gebruikt om kaders op de muren te maken. Mooie gladde lijsten die de lichte ruimte net even meer sfeer geven samen met de gekleurde fauteuils.

Bekijk het aanbod

Mooie vloerplint in combinatie met wandlijsten.


Alleen een nieuwe vloerplint kan al genoeg zijn als perfecte overgang tussen wand en vloer. Met het gebruik van 1 of meerdere wandlijsten boven de vloerplint in dezelfde kleur creëert een hele mooie verhoogde plint op de wand! Zo eenvoudig maakt u die ene saaie wand makkelijk mooi en netjes.

Bekijk het aanbodMet indirecte verlichting kunt u gemakkelijk sfeer in uw kamer brengen. Door verlichtingslijsten op de wand te monteren schept u de mogelijkheid om LED-strips mooi weg te werken en een egaal licht in de ruimte te laten schijnen.

Bekijk het aanbod

Perfect Engels interieur met sierlijsten van Orac Decor.

Een perfect Engels interieur waar klassiek en tijdloos de sleutelwoorden zijn. In deze warme en keurige kamer zult u zich geen moment vervelen.

Bekijk het aanbod

3D wall covering van Orac Decor in de hal.Wall covering is nieuw en hip. Met keuze uit 3 verschillende profielen is er altijd wel 1 die geschikt is in uw interieur. Door de breedte van 25 cm per paneel is er zo een hele wand bekleedt. Nog even in een trendy kleurtje verven en klaar.

Bekijk het aanbod

Grote rozet van Orac Decor in een klassiek afgewerkte kamer.
Vaak vergeten of onderschat zijn de rozetten in een landelijkinterieur. Het is een ware toevoeging aan het klassieke interieur. Zeker in combinatie met kroonlijsten komt een rozet echt tot z'n recht.

Bekijk het aanbod

Barok hoekstukken in een kader.


Gebruik prachtig versierde hoekstukken om een echte barok stijl te krijgen in uw interieur. Mooi en fijn gedetailleerd.

Bekijk het aanbodArstyl lichtkader op de wand met LED verlichting

Groot 3D wandpaneel met een lichtkader er achter, mooie indirecte verlichting. De Liquid van Arstyl® is hoogglans zwart gelakt.

Bekijk het aanbod


Bent u er nog niet uit? Neem contact op:
 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :