HIGH LINE plinten

Small, medium, big

De pure vorm en de perfecte proporties maken de HIGH LINE plinten de ideale overgang tussen vloer en wand. Ongeacht de stijl van uw interieur. Deze vloerplinten zijn niet geschikt als overzetplint. De vloerplinten passen perfect bij STEPS kroonlijsten en STEPS wandlijsten.

HIGH LINE plinten kenmerken zich door de moderne uistraling en het getrapte design. Door de holle ruimtes aan de achterzijde van de plint is het mogelijk om direct kabels weg te werken.Orac Decor® HIGH LINE vloerplint eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt HIGH LINE plinten en alle andere producten eenvoudig bestellen door op de prijs bij het product te klikken. Vul het aantal strekkende meter, uw gegevens, gewenste montage en levering in en klik op bestellen.
Vloerplint SX187
 Orac Decor® SX187


Afmeting: 7,5 x 1,2 cm

Prijs p/m1: € 8,55

Vloerplint SX180
 Orac Decor® SX180


Afmeting: 12,0 x 1,6 cm

Prijs p/m1: € 15,72

Vloerplint
 Orac Decor® SX181


Afmeting: 20,0 x 2,2 cm

Prijs p/m1: € 26,17


Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe moderne plinten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De plinten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van hout en gips. Onze plinten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot plinten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! Moderne HIGH LINE plint kopen?

Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze plint of wilt u voor verschillende plinten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!