HERITAGE wandlijsten

Statig en klassiek

Er zijn 2 typische HERITAGE wandlijsten, deze kunt u multifuntioneel toepassen in uw ruimtes. Zo ook bijvoorbeeld als kader of deuromlijsting.

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

Subtiele wandlijst
Door de geringe afmetingen van 6,0 x 2,2 cm is de DX174 erg goed toe te passen in een HERITAGE interieur waar de kleinere kroonlijsten gebruikt worden.
Wandlijst DX174


Statige wandlijst
De DX170 heeft een sterke welving en is de grotere versie van de DX174. Deze grote wandlijst met een breedte van bijna 12 cm is perfect te combineren met een grote HERITAGE kroonlijst. In combinatie met plintneut D330LR is het mogelijk om een vloerplint perfect aan te laten sluiten.
Wandlijst DX170


Als kerst op de taart..
Maak het geheel compleet met een stijvolle rozet, de R08 of de R40, op uw plafond! Dat is de absolute kers op de taart.

Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe HERITAGE wandlijsten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw HERITAGE wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!

HERITAGE wandlijsten kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de wandlijsten of wilt u voor meerdere wandlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van HERITAGE wandlijsten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De HERITAGE wandlijsten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :