HERITAGE kroonlijsten

Engelse landelijke sfeer

De gehele HERITAGE reeks is geïnspireerd door de rijke traditie van Engelse landelijke woningen. De 4 kroonlijsten uit de HERITAGE familie hebben en statige en klassieke uitstraling. Model M en L zijn erg geschikt voor kleinere ruimtes. HERITAGE XL en XXL zijn uitermate geschikt voor de grotere ruimtes in uw woning.

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!

Dé perfecte afwerking voor uw gordijnen
U kunt HERITAGE M, L en XL ook gebruiken als gordijnprofiel. Dankzij een extra lijmkant aan de kroonlijst is het mogelijk om deze klassieke kroonlijst te gebruiken als gordijnlijst. Hierdoor verbergt u makkelijk de gordijnrails voor een nette stijlvolle afwerking.

HERITAGE M
De C341 is de kleinste telg uit de HERITAGE familie heeft een afmeting van 8,8 x 12,2 cm. Deze kroonlijst is ook in flexibele materiaal beschikbaar. Dankzij de Flex technologie vormen ronde muren of gebogen oppervlakten geen enkel probleem.
Kroonlijst HERITAGE M C341Gordijnprofiel HERITAGE M C341

HERITAGE L
De C342 is de tweede uit de rij van de HERITAGE familie heeft een afmeting van 14,0 x 19,0 cm.
Kroonlijst HERITAGE L C342Gordijnprofiel HERITAGE L C342

HERITAGE XL
De C343 is de op één na grootste telg uit de HERITAGE familie heeft een afmeting van 19,0 x 25,0 cm.
Kroonlijst HERITAGE XL C343Gordijnprofiel HERITAGE XL C343

HERITAGE XXL
De C344 is grootste telg uit de HERITAGE familie heeft een afmeting van 27,3 x 35 cm.
Kroonlijst HERITAGE XXL C344
Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe HERITAGE kroonlijsten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

HERITAGE kroonlijst kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de kroonlijsten of wilt u voor meerdere kroonlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

Als kerst op de taart..
Maak het geheel compleet met een stijvolle rozet, de R08 of de R40, op uw plafond! Dat is de absolute kers op de taart.
 

TIP: combineer!
Maak uw ruimte helemaal af door de HERITAGE kroonlijsten te combineren met bijpassende vloerplinten en wandlijsten.
In de ruimte op de foto zijn de volgende lijsten gebruikt. Op de wand is wandlijst P8020 gebruikt om kaders te realiseren in combinatie met de P4020 als horizontale wandlijst. Als kroon op deze mooie wanden is de kroonlijst HERITAGE XXL C344 gebruikt als afwerking tegen het plafond. Onder aan de wand is de CONTOUR SX118 toegepast als vloerplint.
 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van HERITAGE kroonlijsten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De HERITAGE kroonlijsten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :