HERITAGE kroonlijsten

Luxe engelse landelijke sfeer

De gehele HERITAGE reeks is geïnspireerd door de rijke traditie van Engelse landelijke woningen. De 4 kroonlijsten hebben een statige en klassieke uitstraling. Model M en L zijn erg geschikt voor kleinere of lagere ruimtes. HERITAGE XL en XXL zijn uitermate geschikt voor de grotere of hogere ruimtes in uw woning.
 

Perfecte afwerking voor uw gordijnen

De HERITAGE M, L en XL is ook te gebruiken als gordijnprofiel. Dankzij een extra lijmkant aan de kroonlijst is het mogelijk om deze klassieke kroonlijst te gebruiken als gordijnlijst. Hierdoor verbergt u makkelijk de gordijnrails voor een nette stijlvolle afwerking.
 

Orac Decor® HERITAGE kroonlijst eenvoudig bestellen bij STYQX

U kunt HERITAGE kroonlijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 

Orac Decor® C341 HERITAGE  M


De C341 is de kleinste telg uit de HERITAGE familie heeft een afmeting van 8,8 x 12,2 cm. Deze kroonlijst is ook in flexibel materiaal beschikbaar. Dankzij de Flex technologie vormen ronde muren of gebogen oppervlakten geen enkel probleem.
Meer informatie

Orac Decor® C342 HERITAGE L


De C342 is de tweede uit de rij van de HERITAGE familie heeft een afmeting van 14,0 x 19,0 cm.
Meer informatie

Orac Decor® C343 HERITAGE XL


De C343 is de op één na grootste telg uit de HERITAGE familie heeft een afmeting van 19,0 x 25,0 cm.
Meer informatie

Orac Decor® C344 HERITAGE XXL


De C344 is grootste telg uit de HERITAGE familie heeft een afmeting van 27,3 x 35 cm.
Meer informatie
Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof comibneren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!
 
In de ruimte op de foto zijn de volgende lijsten gebruikt. Op de wand is wandlijst P8020 gebruikt om kaders te realiseren in combinatie met de P4020 als horizontale wandlijst. Als kroon op deze mooie wanden is de kroonlijst HERITAGE XXL C344 gebruikt als afwerking tegen het plafond. Onder aan de wand is de CONTOUR SX118 toegepast als vloerplint.
 

HERITAGE kroonlijst kopen?


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze HERITAGE kroonlijsten? Bestel de gewenste kroonlijst eenvoudig in onze webshop.