HERITAGE kroonlijsten

STYQX is de website aan het bijwerken met nieuwe content, wij zijn momenteel druk bezig om u te kunnen voorzien van specifieke product informatie.

Heeft u een vraag over het product dat u zocht? Neem dan contact met ons op!


Uw vraag :
Naam :
E - mail :

Als kerst op de taart..
Maak het geheel compleet met een stijvolle rozet, de R08 of de R40, op uw plafond! Dat is de absolute kers op de taart.


Deze sierlijst is in 4 verschillende maten te verkrijgen; van 8,8 x 12,2 cm t/m 27,3 x 35 cm.In de ruimte op de foto's zijn de volgende lijsten gebruikt. Op de wand is wandlijst P8020 gebruikt om kaders te realiseren in combinatie met de P4020 als horizontale wandlijst. Als kroon op deze mooie wanden is de kroonlijst HERITAGE XXL C344 gebruikt als afwerking tegen het plafond. Onder aan de wand is de CONTOUR SX118 toegepast als vloerplint.

 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van HERITAGE kroonlijsten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De HERITAGE kroonlijsten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :