Orac Decor® Folio en Smile

Moderne wanddecoratie

Unieke wanddecoratie


Hoe veelzijdig kan een druppelvorm zijn? De Folio is de perfecte finishing touch in combinatie met de Smile Zijn bescheiden en natuurlijke vorm leent zich ook tot verrassende, grafische combinaties, vooral als je hem in een herhalend patroon toepast. Een uitgepuurde vorm en een naam met een knipoog. De Smile is in zijn eenvoud een zeer veelzijdig element. Meerdere Smiles samen vormen de basis voor strakke en grafische combinaties of romantische en florale reliëftekeningen.
 

Orac Decor® Folio en Smile eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt de Folio, Smile en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 

Orac Decor® Folio G70


Afmeting: 200 mm x 90 mm
Diktemax: 27 mm
​Materiaal: PU

Benodigde lijmkit: Decofix Pro of DecoFix Power
Service: 'Montage aan huis' beschikbaar
​Meer informatie
 

Orac Decor® Smile G72


Afmeting: 425 mm x 68 mm
Diktemax: 10 mm
Materiaal: PU

Benodigde lijmkit: Decofix Pro of DecoFix Power
Service: 'Montage aan huis' beschikbaar
​Meer informatie
 

 

Voordelen van de Folio en Smile:


 

Lichtgewicht: geproduceerd van een kwalitatieve polyurethaan met een hoge dichtheid.
Eenvoudige montage: indien nodig kunt u een element passend maken met een scherpe fijne handzaag.
Behandeld met primer: u kunt de elementen direct in de gewenste kleur schilderen, zo heeft u snel een mooi eindresultaat!
Water- en schokbestendig: bij normaal gebruik ontstaan er geen deuken in de elementen, ook zijn de elementen bestand tegen water.
Termiet resistent: de elementen worden niet aangetast door termieten.

 

Waarom is de Folio en Smile gemaakt van polyurethaan?


Dit is een kwalitatief goede kunststof soort en vele malen beter dan hout of gips. Omdat hout en gips bijvoorbeeld makkelijk gaan scheuren door werking van het materiaal en de ondergrond. Bij het zagen van een Folie en Smile komt er geen tot nauwelijks stof vrij. Met het verwerken van hout of gips moet u rekening houden met de grote hoeveelheden stof die vrij komt en dat is slecht voor uw gezondheid. Ook is het prettig dat de Folio en Smile een lichtgewicht element is.
 

Kan ik de elementen zelf monteren?


Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verlijmen en indien nodig te verzagen. De montage kunt u ook door STYQX uit laten voeren, onze vakman staat voor u klaar!
 

Waar koop ik een Folio en Smile?


Natuurlijk in onze webshop! Mocht u al weten wat u wilt creëren met de Folio en Smile, dan kunt u een bestelling plaatsen. Weet u nog niet precies wat u wilt, hoeveel, hoe of waar u de elementen het mooiste toe kunt passen in uw huis, vraag dan vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en zitten bomvol originele ideeën!