Envelop en Circle

De elementen Envelop en Circle zijn 2 verschillende elementen die ontzettend goed te combineren zijn, zo krijgt u een super gave wand! Deze vierkante elementen zijn nieuw in ons assortiment. Er gaan er precies 9 op een vierkante meter, zo kunt u snel en makkelijk een groot stuk wand bekleden.

Specificatie Envelop:
Afmeting: 333 mm x 333 mm
Diktemax: 29 mmSpecificatie Circle:

Afmeting: 333 mm x 333 mm
Diktemax: 29 mm


 

Voordelen van de Envelop en Circle:  

Lichtgewicht : geproduceerd van een kwalitatieve polyurethaan met een hoge dichtheid.
Eenvoudige montage : indien nodig kunt u een element passend maken met een scherpe fijne handzaag. 
Behandeld met primer : u kunt de elementen direct in de gewenste kleur schilderen, zo heeft u snel een mooi eindresultaat!
Water- en schokbestendig : bij normaal gebruik ontstaan er geen deuken in de elementen, ook zijn de elementen bestand tegen water.
Termiet resistent : de elementen worden niet aangetast door termieten.


Waarom zijn de Envelop en Circle gemaakt van polyurethaan?

Dit is een kwalitatief goede kunststof soort en vele malen beter dan hout of gips. Omdat hout en gips bijvoorbeeld makkelijk gaan scheuren door werking van het materiaal en de ondergrond. Bij het zagen van een Envelop of Circle komt er geen tot nauwelijks stof vrij. Met het verwerken van hout of gips moet u rekening houden met de grote hoeveelheden stof die vrij komt en dat is slecht voor uw gezondheid. Ook is het prettig dat de Envelope en Circle lichtgewicht elementen zijn.

Waar koop ik een Envelop of Circle?
Natuurlijk bij ons, STYQX! Mocht u al weten wat u wilt creëren met de Envelope en Cirlce, dan kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Weet u nog niet precies wat u wilt, hoeveel, hoe of waar u de elementen het mooiste toe kunt passen in uw huis, vraag dan vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en zitten bomvol originele ideeën!

Kan ik de elementen zelf monteren?
Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verlijmen en indien nodig te verzagen. De montage kunt u ook door STYQX uit laten voeren, onze vakman staat voor u klaar!

De Envelop toegepast in de woonkamer als wandbekleding.
 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van elementen of panelen, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De elementen en panelen kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :