Deuromlijstingen

Karakeristiek

Een kozijn tover je in een mum van tijd om tot een karaktervol exemplaar met een deuromlijsting. Geschikt voor elke stijl, zo zijn er moderne en klassieke omlijstingen. 

Deuromlijstingen bestaan uit een combinatie van deurlijsten en plintneuten. Op de plintneut onderaan de deurlijst kunt een plint laten aansluiten. Ook een wandlijst is goed te combineren met een deuromlijsting! 
 

Deurlijsten
Flexibele deurlijsten
Plintneuten
Plinten
Wandlijsten


Deurlijsten
Een deurlijst, oftewel een koplat of architraaf, wordt gebruikt om een kozijn af te werken op een wand.

Flexibele deurlijsten
Een toog voorzien van een moderne of klassieke deurlijst is geen probleem. De meesten lijsten zijn ook in een flexibele variant verkrijgbaar. Zo kunnen de lijsten mooi met de gebogen vorm van de toog meebuigen.

Plintneuten
Vooral in klassieke interieurs worden plintneuten gebruikt. Een plintneut is een mooie overgang tussen vloerplint en deurlijst. De neut is dikker en hoger dan de vloerplint en dikker en breder dan de deurlijst.Plinten
Veel plinten sluiten goed aan op een plintneut en is dé absolute afwerking van de vloer op de wand.

Wandlijsten
Met wandlijsten kunnen de mooiste kaders of lijnen gecreëerd worden. Het is de enigste oplossing voor een lege saaie wand!
 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van deuromlijstingen en deze te combineren met wandlijsten en vloerplinten. Wij komen bij u thuis in heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De deuromlijstingen kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :