Orac Decor® Cubi

Vierkant of vierkantjes?

Dit is de perfecte wanddecoratie als u van vierkant houdt. Op de vierkante wandtegels zitten verschillende vierkantige vormen. De Cubi is in 2 variaties te krijgen, door deze gemengd te gebruiken ontstaat er een mooie en unieke wand- of plafondbekleding.
 

Wanddecoratie in tegelformaat

Er gaan 9 Cubi's in een vierkante meter. Het is dus erg eenvoudig om een gedeelte of een hele muur te bekleden met de Cubi. De tegels zijn makkelijk te verlijmen met bijhorende lijmkit. Het resultaat zal in elke ruimte in uw woning verbluffend zijn.
 

Orac Decor® Cubi eenvoudig bestellen bij STYQX

U kunt de Cubi en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 

Orac Decor® Cubi W102


Afmeting: 333 mm x 333 mm
Diktemax: 25 mm
​Materiaal: PU

Aanbevolen lijm: Decofix Pro of DecoFix Pro
Service: 'Montage aan huis' beschikbaar
​Meer informatie
 

Orac Decor® Cubi W103


Afmeting: 333 mm x 333 mm
Diktemax: 25 mm
​Materiaal: PU

Aanbevolen lijm: Decofix Pro of DecoFix Power
Service: 'Montage aan huis' beschikbaar
​Meer informatie
 

Voordelen van de Cubi: 
Lichtgewicht: geproduceerd van een kwalitatieve polyurethaan met hoge dichtheid.
Eenvoudige montage: indien nodig kunt u een element passend maken met een scherpe fijne handzaag.
Behandeld met primer: u kunt de elementen direct in de gewenste kleur schilderen, zo heeft u snel een mooi eindresultaat!
Water- en schokbestendig: bij normaal gebruik ontstaan er geen deuken in de elementen, ook zijn de elementen bestand tegen water.
Termiet resistent: de elementen worden niet aangetast door termieten.

 

Waarom is de Cubi gemaakt van polyurethaan?

Dit is een kwalitatief goede kunststof soort en vele malen beter dan hout of gips. Omdat hout en gips bijvoorbeeld makkelijk gaan scheuren door werking van het materiaal en de ondergrond. Bij het zagen van een Cubi komt er geen tot nauwelijks stof vrij. Met het verwerken van hout of gips moet u rekening houden met de grote hoeveelheden stof die vrij komt en dat is slecht voor uw gezondheid. Ook is het prettig dat de Cubi een lichtgewicht element is.
 

Kan ik de vierkante elementen zelf monteren?

Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verlijmen en indien nodig te verzagen. De montage kunt u ook door STYQX uit laten voeren, onze vakman staat voor u klaar!
 

Waar koop ik een Cubi?

Natuurlijk in onze webshop! Mocht u al weten wat u wilt creëren met de Cubi, dan kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. Weet u nog niet precies wat u wilt, hoeveel, hoe of waar u de elementen het mooiste toe kunt passen in uw huis, vraag dan vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en zitten bomvol originele ideeën!