CONTOUR plinten

De énige echte monumentenplint!

Deze klassieke plint heeft een mooie zachte krullen aan de bovenkant en past erg goed bij de BA'ROCK kroonlijsten en de BA'ROCK wandlijsten, maar passen ook perfect bij HERITAGE kroonlijsten en HERITAGE wandlijsten. Door de holle ruimtes aan de achterzijde van de plint is het mogelijk om direct kabels weg te werken.Orac Decor® CONTOUR vloerplint eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt CONTOUR plinten en alle andere producten eenvoudig bestellen door op de prijs bij het product te klikken. Vul het aantal strekkende meter, uw gegevens, gewenste montage en levering in en klik op bestellen.
Vloerplint SX165
 Orac Decor® SX165


Afmeting: 6,9 x 1,1 cm

Prijs p/m1: € 6,89

Vloerplint SX173
 Orac Decor® SX173


Afmeting: 10,0 x 1,6 cm

Prijs p/m1: € 9,74

Vloerplint SX118
 Orac Decor® SX118


Afmeting: 13,8 x 1,8 cm

Prijs p/m1: € 13,78

Vloerplinten SX186
 Orac Decor® SX186 overzetplint


Afmeting: 13,8 x 2,2 cm
Bestaande plint maximaal: 9,9 x 1,7 cm

Prijs p/m1: € 13,78

Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe monumenten plinten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De plinten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van hout en gips. Onze plinten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot plinten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! Monumentenplint CONTOUR plint kopen? 


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze plint of wilt u voor verschillende plinten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!