Compacte verlichtingslijsten

Subtiel geeft meerwaarde

Compacte verlichtingslijsten zijn een echte toevoeging in uw interieur, voor elke ruimte in uw huis hebben we een klein model. Het geeft meer sfeer aan uw kamers. In onze catalogus kunt u alle verlichtingslijsten bekijken. Hier laten we de compacte verlichtingslijsten zien, van klein naar groot.

 

Orac Decor® compacte indirecte verlichtingslijsten eenvoudig bestellen bij STYQX

U kunt compacte indirecte verlichtingslijsten en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.

De lijsten zijn naar keuze als uplighter of downlighter te gebruiken. In de verlichtingslijsten past een LED-strip met een maximale afmeting van 1,2 cm hoog en 1,8 cm breed. Is de lichtbron groter? Bekijk onze L3-profielen eens, hier past een lichtbron in met een maximale afmeting van 1,7 cm hoog en 4,0 cm breed.


Orac Decor® CX190

Subtiel U-vormig profiel.
Afmeting: 2,0 x 3,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® CX189

Compact, hoekige designprofiel.
Afmeting: 2,7 x 2,7 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® CX188

Afgerond compact designprofiel
Afmeting: 3,4 x 3,0 cm
 

Prijs p/m 1 : 


Orac Decor® SX179

Modern en strak profiel
Afmeting: 9,7 x 2,9 cm
 

Prijs p/m 1 : 

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De lijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze lijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot lijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar!

Zijn de compacte verlichtingslijsten niet helemaal uw stijl?
Bekijk ook eens de moderne verlichtingslijsten en de STEPS verlichtingslijsten. Liever een prachtige klassieke lijst? Dan zijn klassieke verlichtingslijsten iets voor uw!

Wel de lijsten, niet de lichtbron
Wij verkopen en monteren alle mogelijk verlichtingslijsten in verschillende stijlen. LED-strips en andere lichtbronnen zijn niet bij ons te verkrijgen. Onze kennis en vaardigheid ligt bij het vakkundig toepassen van lijstwerk in uw woning. Voor LED strips en andere lichtbronnen verwijzen we u graag naar een specialist. Deze specialist kan u goed adviseren over het juist toepassen van LED-strips en andere lichtbronnen in uw woning.


Compacte verlichtingslijst kopen?

Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze lijsten of wilt u voor meerdere lijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!