CHEVRON wall covering

Weelderige wanddecoratie

Deze wall covering gaat uw verbazing te boven. De CHEVRON is uniek en zeer fraai gedecoreerd en geldt als klassieke aanvulling op de Orac Decor® 3D wall covering.

De CHEVRON is nóg breder dan zijn voorgangers, maar liefst 40 cm breed en 200 cm lang. Met deze afmetingen is het verbluffende eindresultaat snel behaald.

 

Orac Decor® CHEVRON wanddecoratie eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt CHEVRON wall covering en alle andere producten eenvoudig berekenen en bestellen in onze webshop (kroonlijsten-elementen.nl). De aanbevolen lijm en de optie 'Montage aan huis' zijn eenvoudig mee te bestellen.
 
Orac Decor® W130
Afmeting: 200,0 x 40,0 cm
Diktemax: 1,9cm
Meer informatie
Dé perfecte afwerklijst voor CHEVRON wanddecoratie!
Natuurlijk is de wandbekleding niet af zonder de perfecte afwerking, wandlijst CX190 is het perfecte lijstje om de CHEVRON wall covering in stijl af te werken. Met deze wandlijst kunt u ook extra dimensie toevoegen aan de bekleding door bijvoorbeeld de lijst als onderbreking tussen de panelen te monteren.
 
Orac Decor® CX190
Afmeting: 3,0 x 200,0 cm
Diktemax: 2,0 cm
Meer informatie
Met de CHEVRON zijn de mogelijkheden werkelijk onbeperkt, we laten onze creativiteit even spreken en geven een paar voorbeelden waar of hoe het toegepast kan worden:
  • Gehele wand of ruimte bekleden met eenzelfde product, zo houdt u eenheid en rust in uw ruimte ondanks het patroon van de wall covering.
  • Gedeelte van een wand bekleden, zo ontstaat er een hippe lambrisering, dit kan onder, midden of boven aan de wand.
  • Naast de wall covering verticaal of horizontaal toe te passen is het zeker zo gaaf om het diagonaal te monteren. Daarmee krijgt u een onverwacht super gaaf effect.
  • Wall covering zou eigenlijk ook ceiling covering moeten heten, het is namelijk uitstekend te gebruiken op het plafond. Door de covering op het plafond te monteren creëert u absoluut iets unieks waar menig mond van open zal vallen!
Waarom is CHEVRON wall covering gemaakt van polyurethaan?
Dit is een kwalitatief goede kunststof soort en vele malen beter dan hout of gips. Omdat hout en gips bijvoorbeeld makkelijk gaan scheuren door werking van het materiaal en de ondergrond. Bij het zagen van de wall covering komt er geen tot nauwelijks stof vrij. Met het verwerken van hout of gips moet u rekening houden met de grote hoeveelheden stof die vrij komt en dat is slecht voor uw gezondheid. Ook is het prettig dat de wall covering lichtgewicht is.

 

Kan ik de CHEVRON wall covering zelf monteren?


Ja dat kan, mits u de juiste kennis en goed gereedschap heeft die benodigd zijn om de producten te verlijmen en indien nodig te verzagen. De montage kunt u natuurlijk ook door STYQX uit laten voeren, onze vakman staat voor u klaar!

 

Waar koop ik de CHEVRON wanddecoratie?


Natuurlijk bij ons, STYQX! Mocht u al weten wat u wilt creëren met de wall covering, dan kunt u gemakkelijk uw bestelling plaatsen. Weet u nog niet precies wat u wilt, hoeveel, hoe of waar u de wall covering het mooiste toe kunt passen in uw huis, vraag dan vrijblijvend advies. We denken graag met u mee en zitten bomvol originele ideeën!