CASCADE plinten

Mooi afgeronde vloerplinten

De CASCADE plinten kenmerken zich door de afgeronde bovenkant. Het moderne en multifunctionele ontwerp geeft deze plint veel mogelijkheiden. Door de holle ruimtes aan de achterzijde van de plint is het mogelijk om direct kabels weg te werken. De plinten zijn goed te combineren met moderne kroonlijsten en moderne wandlijsten.Orac Decor® CASCADE vloerplint eenvoudig bestellen bij STYQX


U kunt CASCADE plinten en alle andere producten eenvoudig bestellen door op de prijs bij het product te klikken. Vul het aantal strekkende meter, uw gegevens, gewenste montage en levering in en klik op bestellen.
Vloerplint SX182
 Orac Decor® SX182


Afmeting: 5,0 x 1,3 cm

Prijs p/m1: € 4,75

Vloerplint Sx183
 Orac Decor® SX183


Afmeting: 7,5 x 1,3 cm

Prijs p/m1: € 7,02

Vloerplint SX184
 Orac Decor® SX184


Afmeting: 11,0 x 1,3 cm

Prijs p/m1: € 9,30

Vloerplint SX185
 Orac Decor® SX185 overzetplint


Afmeting: 12,0 x 2,5 cm
Bestaande plint maximaal: 9,5 x 1,7 cm

Prijs p/m1: € 9,74

Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe CASCADE plinten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De plinten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van hout en gips. Onze plinten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot plinten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! CASCADE plint kopen? 


Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van deze plint of wilt u voor verschillende plinten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!