Uw bestelling bij STYQX

Voegt waarde toe aan uw interieur!

Bestellen bij STYQX, hoe werkt het?Stap 1: Vul de gewenste producten in het vakje 'Product'. U kunt hier 1 of meerdere producten invullen.

Stap 2: Geef per product aan hoeveel strekkende meters (m1) of stuks (st) u wilt bestellen.

Stap 3: Vul uw persoonlijke gegevens in. (Lees in onze Privacy Statement en Algemene Voorwaarden hoe deze gegevens verwerkt en bewaard worden.)

Stap 4: Kies de gewenste levering. U heeft de mogelijkheid om de bestelling af te halen in Tholen, Nederland. Of gratis thuis bezorgd in Nederland of België.

Stap 5: Kies de montagemogelijkheden: Snelle en vakkundige montage door STYQX, al vanaf € 49,95. Of u monteert de bestelde producten zelf.

Stap 6: Ga akkoord met ons Privacy Statement en verzend het formulier! U ontvangt automatisch een kopie met alle ingevulde gegevens.
 

Hulp nodig bij het bestellen?


Bel ons op 0166 611 139 of stuur een bericht met Whats-App!


Product :
Aantal meter / stuks :
Naam :
Straat :
Postcode :
Woonplaats :
Telefoon nr :
E - mail :
Kortingscode :
Levertijd :
Levering :
Montage :
Ik ga akkoord met:Toelichting: Na het verzenden van uw bestelling maken wij een besteloverzicht met een totaal van alle kosten van de gekozen producten, bijhorende benodigde lijmkit en evt. montage bij u thuis. Ook staat er een leverdatum vermeld. Zo heeft u alles mooi op een rijtje en kunt u de bestelling controleren. Na het akkoord gaan met het besteloverzicht is de bestelling definitief. U kunt de betaling voldoen met iDeal of betalen via overboeking. Levering gebeurt in overleg en volgens het besteloverzicht.
 
Snelle levertijden - Betrouwbaar - Vakkundige montage bij u thuis