Uw bestelling bij STYQX

Voegt waarde toe aan uw interieur!

Bestellen bij STYQX, hoe werkt het?

 

Stap 1:

Vul de gewenste producten in het vakje 'Product'. U kunt hier 1 of meerdere producten invullen.

 

Stap 2:

Geef per product aan hoeveel strekkende meters (m1) of stuks (st) u wilt bestellen.

 

Stap 3:

Vul uw persoonlijke gegevens in. (Lees in onze Privacy Statement en Algemene Voorwaarden hoe deze gegevens verwerkt en bewaard worden.)

 

Stap 4:

Kies de gewenste levering. U heeft de mogelijkheid om de bestelling af te halen in Tholen, Nederland. Of gratis thuis bezorgd in Nederland of België.

 

Stap 5:

Kies de montagemogelijkheden: Snelle en vakkundige montage door STYQX, al vanaf € 49,95. Of u monteert de bestelde producten zelf.

 

Stap 6:

Ga akkoord met ons Privacy Statement en verzend het formulier! U ontvangt automatisch een kopie met alle ingevulde gegevens.

 

 

Hulp nodig bij het bestellen?

 

Bel ons op 0166 611 139 of stuur een bericht met Whats-App!

Controleer alle velden, wellicht heeft u een verplicht veld niet of foutief ingevuld.

Uitleg: Na het verzenden van uw bestelling maken wij een besteloverzicht met een totaal van alle kosten van de gekozen producten, bijhorende benodigde lijmkit en evt. montage bij u thuis. Ook staat er een leverdatum vermeld. Zo heeft u alles mooi op een rijtje en kunt u de bestelling controleren. Na het akkoord gaan met het besteloverzicht is de bestelling definitief. U kunt de betaling voldoen met iDeal of betalen via overboeking. Levering gebeurt in overleg en volgens het besteloverzicht.

Snelle levertijden - Betrouwbaar - Vakkundige montage bij u thuis