Bestel gratis uw Orac Decor sample

Ervaar de pure kwaliteit

Herkent u dat ook? Dat u niet weet welke mooie lijst of plint u moet kiezen omdat er zoveel keuze is? STYQX helpt u graag!

Haal de mogelijkheden in huis!
Wij geven u de gelegenheid om de sierlijsten van Orac Decor® thuis te bekijken aan de hand van onze samples. Met de proefstukjes kunt u kijken hoe de producten staan in uw woning. Het is natuurlijk belangrijk dat de verhoudingen goed zijn in vergelijking met de grootte van uw ruimte. Hoe fijn is het om van te voren al te kunnen zien dat het eindresultaat ontzettend mooi wordt en goed past in uw ruimte!

 

"... De mogelijkheden met de lijsten van Orac Decor® zijn onbeperkt. Wij zitten vol creatieve ideeën om van uw woning met de uitgekozen producten een fijn thuis te maken ..."Eenvoudig Orac Decor® samples bestellen
U kunt bij ons gratis 5 samples bestellen van kroonlijsten, wandlijsten, plinten, indirecte verlichting, deur- en raamomlijstingen. Vul in het veld 'Sample' de productnaam in, bijv. C339 of PX175. De productnamen kunt u vinden op onze website of in de catalogus. De samples worden binnen 2 werkdagen bij u thuis bezorgd. 
 

Het is bijna zover... vul uw gegevens in:

Naam :
Straat :
Postcode :
Woonplaats :
Telefoon nr :
E - mail :
~ Sample 1 :
~ Sample 2 :
~ Sample 3 :
~ Sample 4 :
~ Sample 5 :
Opmerking :