BA'ROCK wandlijsten

Alle BA'ROCK lijsten zijn prachtig gedecoreerd, de meeste het een patroon van het acanthusblad. Werk uw ruimte karaktervol af met wandlijsten en kroonlijsten uit de BA'ROCK reeks.

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De wandlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze wandlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot wandlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 

Rechthoekige kaders
Door middel van grote kaders op de muur krijgt u een sfeervolle ruimte. Om eenheid te krijgen in uw ruimte kunt u rondom kaders monteren. De P3020 is erg geschikt voor kaders in verschillende afmetingen en is rijkelijk versiert met een organisch patroon van het acanthusblad.

Wandlijst P3020Wandlijst P3020 toegepast als kaders op de wand.

 

BA'ROCK hoekstukken maken het compleet
Wanneer u kaders op de wand wenst kunt u ook kiezen voor mooie bijpassende hoekstukken. Dit geeft veel meer cachet dan standaard hoeken. Hoekstuk P3020A sluit perfect aan op wandlijst P3020. Zeker op grotere wanden komen de hoekstukken goed tot z'n recht! P3020A zit vol met fijne details.

Hoekstuk P3020ADecoratief hoekstuk P3020A op de wand.

 

Als kerst op de taart..
Maak het geheel compleet met BA'ROCK rozet R27 op uw plafond! Dat is de absolute kers op de taart.

Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe BA'ROCK wandlijsten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw BA'ROCK wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!

BA'ROCK wandlijsten kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de wandlijsten of wilt u voor meerdere wandlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van klassieke wandlijsten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De klassieke wandlijsten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :