BA'ROCK kroonlijsten

Weelderig en symmetrisch

De hele reeks BA'ROCK lijsten zijn uniek in zijn soort. Allemaal vol prachtige details en versieringen. Deze producten zijn ideaal om een barok look in uw woning te realiseren. U creëert sfeer en warmte in uw interieur!

Geproduceerd van de beste grondstoffen!
De barokke kroonlijsten zijn gemaakt van hoogwaardige PU, die de kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van gips. Onze kroonlijsten zijn licht van gewicht, schok- en waterbestendig én direct overschilderbaar in tegenstelling tot kroonlijsten van gips, die zijn zwaar en breekbaar! 


Kroonlijst C338BA'ROCK C338
Dit model kroonlijst is scherp gedetailleerd in barok stijl. Absoluut uniek in zijn soort en wordt vaak gecombineerd met de sierlijke kroonlijsten C338A of C338B. Afmeting: 18,4 x 18,4 cm.
Kroonlijst C338A

BA'ROCK C338A
Onderbreek de standaard kroonlijst C338 met deze weeldigere C338A, zo ontstaat er een prachtig barok eindresultaat! Afmeting: 18,4 x 18,4 cm.Kroonlijst C338B

BA'ROCK C338B
Deze kroonlijst is geschikt om een binnenhoek te maken. Het hoekelement is ontzettend mooi gedetailleerd. Kan samen toegepast worden met C338 en C338A. Afmeting: 18,4 x 18,4 cm.BA'ROCK kroonlijsten met indirecte verlichting
De C338 is samen met de C338A en C338B verwerkt in een plafond. In combinatie met LED strips is het plafond mooi uitgelicht.

Kroonlijsten C338, C338A en C338B in een plafond met indirecte verlichting.
 

TIP: combineer uw kroonlijsten met BA'ROCK wandlijsten, hoekenstukken en plinten.
Samen met wandlijst P3020 en hoekstuk P3020A en vloerplint SX118 maakt u de ruimte af in stijl.

Orac Decor Barock wandlijsten en hoeken


Als kerst op de taart..
Maak het geheel compleet met BA'ROCK rozet R27 op uw plafond! Dat is de absolute kers op de taart.

Gratis samplebox, bestel 'em in 3 minuten!
Nieuwsgierig geworden hoe BA'ROCK kroonlijsten bij u thuis zullen staan? Bestel gratis een doosje vol inspiratie!

Ontdek het hele assortiment!
U heeft enorm veel keuze uit verschillende afmetingen en modellen, bekijk het hele assortiment in de catalogus. Combineer uw BA'ROCK wandlijsten met bijpassende kroonlijsten en vloerplinten!

BA'ROCK kroonlijsten kopen? 
Heeft u al een keuze kunnen maken uit 1 van de kroonlijsten of wilt u voor meerdere wandlijsten een prijs ontvangen? Vraag eenvoudig uw offerte aan!

 

STYQX adviseert en komt bij u thuis!
Wij kunnen u goed adviseren om uw woning te voorzien van BA'ROCK kroonlijsten, ook komen wij bij u thuis heel Nederland en België met onze samples en ideeën! 

Alle producten van Orac Decor® en Arstyl® kunt u bij ons bestellen. Door ruime voorraad bij onze leveranciers kunnen wij alle producten snel leveren.

De BA'ROCK kroonlijsten kunnen door onze vakman bij u thuis gemonteerd worden. Wij zijn natuurlijk gecertificeerd door Orac Decor®, zo bent u er zeker van dat er werk van hoge kwaliteit geleverd wordt. STYQX heeft alles onder 1 dak en ontzorgt u compleet!
 

Kunnen wij u helpen? Vraag het Jelle:

 

Uw vraag :
Naam :
E - mail :